DET FINNS HOPP!
Höstlägret 19
6 - 8 september på Seskarö

Det är glädje och tacksamhet till Gud som vi känner när vi tittar i backspegeln på alla dessa gånger som vi fått samlas en helg i september, för det vi kallar för Höstlägret på Seskarö. Åren och lägren har sett olika ut. Många olika talare har vi fått lyssna till och många ungdomar/ledare har deltagit och bidragit, ja, överhuvudtaget gjort lägren möjliga. Under åren har ungdomar i olika åldrar, från olika platser, kulturer, traditioner och förväntningar samlats med ett gemensamt mål: att lära känna Jesus bättre. En ungdom beskrev lägret en gång som ” en helg där hoppets lampa tändes på nytt.” För andra har Jesus fått tända hoppets lampa för första gången. För många har det varit en helg under året att se fram emot med förväntan på Gud. För i det stora hela är höstlägret Guds eget läger, där den helige Ande verkar i oss och genom oss, då vi inbjuder Honom att göra det. Det vill han göra i år- igen!

Därför inbjuder vi Dig som är 15 år eller äldre till Höstlägret på Seskarö lägergård för fjortonde gången. Tack Jesus!

I år är det 6-8 september som gäller och precis som tidigare år blir det mycket lovsång, bibelundervisning, tillfällen till förbön och samtal, sporter och lekar samt grymt god mat från Margas kök. Gemenskap blir det också och tillfälle att hänga med nya och gamla vänner.

Lägret sker som många gånger tidigare i samarbete med KRIK (Kristen idrottskontakt).

Som vanligt är det viktigt att anmäla sig. Enklast gör du det här. Genom anmälan garanteras du plats på lägret. Anmälningsfunktionen stänger när platserna har fyllts. Sista dag för anmälan är måndag 2 september.

För dig som inte tillhör Övertorneå församling utan bor utanför kommunen tar vi en deltagaravgift på 350 kr som kan betalas vid ankomsten till Seskarö antingen kontant eller med Swish.

Vid frågor hör av er till Stefan Aro, telefon: 070-2918885. E-post: , eller till Auli Kohkoinen, telefon: 0927-79884. E-post:

Välkommen!

Preliminärt program:

Fre 6 september

• Från kl. 17.00 middag i lägergården.
  • Kl. 19.00 Öppningsmöte i kapellet- Vad hoppas vi på?
  • Ca kl. 20.30 lägereld, häng och gemenskap i lägergården. Kvällsfika.

Lör 7 september

• Kl. 08.45 Morgonsång i kapellet.
  • Frukost.
  • Kl. 10.15- 11.30 Bibelseminarium:
    - Att bevara hoppet, Ellen Aro
    - Att sprida hoppet, Jonatan Eliasson
  • Kl.12.00-13.00 Lunch
  • Kl.13.30- 15.00 KRIK-pass för alla
  • Kl.15.00 Eftermiddagsfika
  • Kl.15.30-16.30 Bibelseminarium:
    - Om nådegåvorna, Johan Marklund
    - Egen tid med Gud
  • Kl.17.00 Middag
  • Kl.19.00 Kvällsmöte i kapellet- Var glad i hoppet!
  • Lovsång, vittnesbörd tillfälle till förbön.
  • Ca kl.21.00 Bastu, lägereld, häng och gemenskap i lägergården. Kvällsfika.

Sön 8 september

• Kl.09.00 Morgonsång i kapellet
  • Frukost.
  • Kl.11.00 Mässa i kapellet- Hoppet sviker oss inte, Stefan Aro, Anton Björkman m.fl. Tillfälle till förbön.
  • Kl.13.00 Lunch. Packning, städning. Hej då!