krik3Att följa är något de flesta gör idag. Du följer på Instagram, kanske några bloggar, Youtubers och någon som twittrar. Kanske har du också dem som följer dig? Ju fler som följer desto större är du. Den som har imponerande många följare anses mer speciell än andra, en person värd att följa. Att följa rätt person i rätt tid kan vara avgörande för din status och din framtid.

Den som är värd att följa mer än alla andra är Jesus Kristus! Han har outstanding flest följare av alla. Alla! world wide. Ja än mer. Att följa Jesus äger status i himlen.

När du följer Jesus får du inte bara ta del av hans statusuppdatering, du blir personligt vän med honom. Att följa Jesus är att vara speciell. Utvald av Gud. Du blir aldrig ute, utan alltid inne i hans kärlek. Aldrig ensam, utan alltid med honom. Följ Jesus, väl prövad för evigheten.

Därför möts vi på Seskarö lägergård för tolfte året i rad till höstlägret. Detta år 8-10 september. Lägret är för dig som vill veta mer om vad Jesus menar med - Följ mig!

För dig som är 15 år eller äldre.

Som alla år ger lägret bibelundervisning, lovsång, KRIK-tävlingar och sporter och galet mycket härlig gemenskap. Du får också möjlighet till samtal och personlig förbön.
Lägret börjar fredag kl.17.30 med middag i gården och avslutas på söndag efter mässa och lunch ca. kl.13. Fullständigt lägerprogram kommer inom kort att finnas här.

Lägeravgiften är 350 kronor (ingår mat och sovplats). För dej som bor i Övertorneå församling är lägret kostnadsfritt. Lägret är öppet för alla.

Johannes ImbergBibellärare i år är Johannes Imberg. Johannes är en äventyrsälskande präst som gillar friluftsliv och spelar rugby. Han är 31 år gammal, har bönevandrat genom Sverige och är uppvuxen i Kenya som äldsta barnet i en stor missionärsfamilj. Han brinner för ungdoms- och integrationsarbete, lärjungaskap som märks och gör skillnad i vardagen. Johannes bor i Mölndal, strax utanför Göteborg, där han jobbar som präst i Stensjöns församling.

I år får vi också besök av ett ungdomsteam från Österbotten som kommer att finnas med oss i olika uppgifter. Teamet besökte oss 2015 medan de gick UMU:s lärjungaskola i Evijärvi.

Övriga medverkanden är Anton och Maria Björkman, Unbyn, Maria Andersson, Norrfjärden, Johan Marklund, Luleå samt väldigt många kända ansikten från tidigare höstläger.

Varmt välkommen!

Sista anmälningsdag är 5 september. Om du försökt anmäla dig och inte lyckats, så kan det bero på att anmälningsfunktionen har stängts för att antalet platser är fyllda. Om du ändå vill anmäla intresse för lägret, så får du gärna mejla Auli så kontaktas du ifall lägret kan erbjuda golvlogi:

Mer info; kontakta prästen Stefan Aro, 070 291 88 85 eller