Fred med varandra!

Rauha kaikitten kans!

Flerspråkigt juniorläger 15-17 juni 2017 på Seskarö lägergård.
Lägret är för dej som är född 2004, 2005 och 2006 och som vill uppleva allt möjligt under några roliga och spännande sommardagar. Lägret är kostnadsfritt för dej som bor i Övertorneå församling.

Under lägret kommer vi bland annat att få möta...
  • Kerstin Tuomas-Larsson, Pajala
  • Jännä raamattureisu, Sari Oja och Maria Lehto

... och göra en himla massa annat lägerkul tillsammans med andra barn från hela Tornedalen och tillsammans med Jesus!

Lägret kommer att vara på svenska men ha inslag av finska, meänkieli, engelska och andra språk. Från Övertorneå församlingsgård går en gemensam buss till och från lägret.

Arrangör är Övertorneå församling i samverkan med Svenska Tornedalingars Riksförbund STR-T, Tornionlaaksolaiset och Haparanda Församling.

Även barn som bor utanför vår församling är givetvis välkommen att delta i vuxens sällskap. En vuxen kan exempelvis vara förälder, mor – eller farförälder eller någon annan vuxen som barnet känner sig trygg med. För deltagare från andra orter utgår en lägeravgift på 750 kr (för kost och logi).

Till lägret har vi ett begränsat antal deltagarplatser. Därför är det viktigt att anmäla sig i tid. En del platser är reserverade för deltagare från andra orter/församlingar.

Anmälan senast onsdag den 7 juni på hemsidan.

Vid frågor kontakta: Auli Kohkoinen, 0927-79884, 070-2792009 och epost: eller Lena Björnfot 0927-10874.
Några dagar innan lägret kommer ett lägerbrev med mer information att skickas till alla deltagare.

Välkommen att anmäla dig och att höra av dej!

STRT

logga